maandag 20 april 2015

Eerste Blog

Mijn eerste blog.. hoe begin je deze? Kazig met ik ben Amanda, 26 jaar. Ik ben getrouwd met Matty. Samen hebben wij twee bloedmooie zonen. Mika van net 2! En Finn van bijna 5 maanden oud. En samen met onze 2 poezen wonen wij in een ‘ officieel’  2 kamer flatje in een dorpje? Dat dit echt wel goed past, al denken heel veel van niet. Dat wij super gelukkig zijn in ons postzegel huisje. Dat als we een keer ruzie hebben dat de buren ook weten dat we er nog wonen, dat als Mika vroeg wakker is de hele buurt mee kan genieten, dat toen Finn net geboren was Mika de ‘skill’  ontwikkelde overal doorheen te slapen. Dat ik bij Mika erg heb gebaald van de borstvoeding en dat het bij Finn goed loopt! Dat wij het bij Finn bijna 360 graden anders doen omdat; you do your best ‘till you know better, then you do better.. Waar Mika nu natuurlijk ook van profiteert. We zijn nu zoveel zelfverzekerder, zelfstandiger dan bij Mika. We slapen lekker samen omdat het kleine meneertje heel erg van drinken houd en wij het stiekem wel heerlijk vinden zo’n klein mensje in ons grote bed. Dat wij ‘ luie’ ouders zijn. We geven geen potjes, maken geen kant een klaar gepureerd eten voor onze kindjes, wij doen aan rapley en niet alleen maar voor de ontwikkeling en het natuurlijke proces hiervan. Nee omdat het veel makkelijker is, je zelf ook gewoon nog kan eten hahaha. We doen onze kindjes niet elke dag in bad, en nee niet omdat ze niet vies zijn ;-).
Of begin je met een mooie tekst die je net hoort in een liedje van een geweldige zangeres die je net zit te luisteren;
You've got the words to change a nation but you're biting your tongue.
You've spent a life time stuck in silence afraid you'll say something wrong.
If no one ever hears it, how we gonna learn your song?
You've got a heart as loud as lions, So why let your voice be tamed?
Baby we're a little different, there's no need to be ashamed.
You've got the light to fight the shadows, so stop hiding it away.
Emeli Sande-read all about it
Omdat dit een klein beetje beschrijft hoe je je voelt van tijd tot tijd. Hoe trots je bent op de ideeën die je in je hoofd hebt, hoe bang je bent dat het misschien wel niks word. Terughoudend omdat je bang bent dat mensen het vreemd zullen vinden.. De kracht die deze tekst met zich mee brengt, dat je niet bang hoeft te zijn, dat jeje niet hoeft te schamen. Dat dit liedje mij zegt dat het tijd is om uit de schaduw te stappen en iets te gaan doen met alle ideeën die al een tijd in mijn hoofd zitten.
Of begin je met een verhaal over wie a cup of mom is.. Hoe we op dit idee zijn gekomen.. Wat we willen bereiken.. Of zullen we je daar vanzelf achter laten komen? Wachten op wie ons vind, wie wij bereiken, wie wat van ons wil weten? Daar komen jullie denk vanzelf achter.

Voor nu.. Heel fijn dat je ons gevonden hebt en een heel warm welkom en een liefdevolle groet,
Amanda











Geen opmerkingen:

Een reactie posten